cykeltoj4u blog

ساخت وبلاگ

Den tolvte fase den 18. juli 2019 er 209,5 km bjergkæden i Toulouse-Bagned Biegor, hvor de første 130 km er relativt fladt. Mange chauffører iført Billigt Cykeltøj håber at deltage i breakout mesterskabet, så spillet startede meget voldsomt, og efter 40 kilometer dannede stabile breakout-gruppen gradvist. Breakout-gruppen er enorm, med i alt 40 personer.

 

De 30 km før målstregen var helt ned ad bakke, og de førende tre gav ikke andre modstandere en chance. I de sidste 500 meter faldt de tre hastighedee til et lavt niveau, så hinanden og ventede på sprintens timing. Simon Yates, som engang var verdensmester i feltet scoring verden, glemte ikke sine færdigheder og slog succesfuldt to modstandere. Dette er også den første sejr til Simon Yates Tour de France, der vinder hans ridning Tour de France Cykeltrøje og tillader ham at lave et enkelt stop i de tre store runder. Endelig besejrede Simon Yates Bilbao og Mühlberger, der brød ud for at vinde scenen.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 230 تاريخ : يکشنبه 26 آبان 1398 ساعت: 23:41

Den 17. juli 2019 var det 11. etape af Tour de France Albi-Toulouse. Hele rejsen var en 167 km flad vejstrækning, og 11. etape af Tour de France sluttede. Ewan vandt det ellevte stadie af hans ridning Billigt Cykeltøj, som også Ewan håndfældigt henter Groenewegen, den første sejr i karrieren Tour de France.

 

Højdepunktet i spillet var 10 km før afslutningen af ​​løbet, Corkal og Derby styrtede, og Lotto Soudal østrigske sprint tog mistede de vigtige to ringe. Ewan lykkedes at modvirke mordet på mange menneskers skatte, Team Jumbo-visma, under de ugunstige forhold og vandt Tour de Frances første sejr i første runde af Tour de France. Mesterskabet Tour de France Cykeltrøje er blevet vundet. Hidtil har alle etaper i Tour de France været vundet af forskellige chauffører.Alphilippe, Sagan og Beal er sikkert færdige med at beholde deres respektive trøjer.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 243 تاريخ : سه شنبه 21 آبان 1398 ساعت: 20:52

Den 15. juli 2019 var St. Frauel-Albi 217,5 km stedet for den 10. Tour of France. Dette er også den første uge i Tour de France er ved at ende efter ti etaper. Den sidste dag før resten er 217,5 kilometer fra Ping Road-scenen, er atletee iført Billigt Cykeltøj klar til den sidste sprint.

Højdepunktet i spillet er Wout van Aert og Elia Viviani på samme tid! Det belgiske geni med en lille fordel har modstået italienees udfordring. Efter Grunewihen faldt bagud, kom den trevejs vejkrydsende verdensmester frem og vandt sin egen cykeltøj på den første Tour de France Cykeltrøje af Tour de France. Blandt de fire trøjer var den eneste, der skiftede hænder, den hvide trøje - Egan Beal erstattede Zikonen og blev den nye bedste unge chauffør. Alphalip, Sagan og Velence har en stor fordel i deres respektive placeringer for at komme ind i næste fase af spillet.

 

Den 15. juli 2019 sluttede den tiende etape af Tour de France. Wout van Aert pressede en stærk fjende og vandt Tour de France's første sejr.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 206 تاريخ : چهارشنبه 15 آبان 1398 ساعت: 20:23

Den 13. juli 2019 var det ottende stadium et kuperet stadium på 200 kilometer. Afstanden er lang og bølgende, og den ottende fase er et andet stadium, der passer til breakout. Ryttee har alle på Billigt Cykeltøj for at forberede sig på spillet.

 

Nogle mennesker i den samlede score kan efterlades, men de fleste vil krydse linjen sammen. For Alaphilippe giver de sidste ti kilometer og slutningen af ​​sekunder reduktionen en god chance for at gribe den gule skjorte tilbage. Slutpunktet forventes at være en lille gruppe sprint, er det en breakout gruppe eller en hovedgruppe? Bryllupet mellem forskellige chauffører og hold samt omskiftende taktikker er alle værdige til forståelse i Grand Tour. De Gendt er fuld af udholdenhed og trækker en perfekt ende på hans indsats for sejr. Pinot's andet sted var over linjen; Alaphilippe undlod at komme i gang med De Gendt, men han formåede at gribe de gule Tour de France Cykeltrøje fra Ciccone.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 190 تاريخ : سه شنبه 14 آبان 1398 ساعت: 19:39

Trin 6: La Planche des Belles Filles er 160,5 km lang og er et bjergstadium. Første fase af Tour de France i 2019 arrangeres i sjette fase. Klatre! Klatre igen! Fortsæt klatring! 160,5 km blev fyldt op i syv klatringspunkter, næsten ingen flad vej. Den 12. juli 2019 sluttede den sjette fase af Tour de France. To Tour de France-rookies fra Breakout Group tog føringen i La Planche des Belles Filles: Teuns scorede scenen; Zico vandt deres nye Billigt Cykeltøj som den nye gule trøje vinder.

 

Endelig, på grund af scoren på 4 timer, 29 minutter og 03 sekunder i dette stadium, overgav Alaphilippe mester Tour de France Cykeltrøje gul skjorte med 6 sekunder. I de sidste par år har La Planche des Belles Filles et fænomen "overtro": i det spil Føreren, der havde den gule skjorte efter afslutningen af ​​stykket, vandt årets mesterskab, og vi forventer, at Teuns and Ciccone opnår gode resultater i det næste spil.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 230 تاريخ : دوشنبه 13 آبان 1398 ساعت: 20:46

Den fjerde etape fortsætter med at være en 213,5 kilometer langdistancefase med 176 spillere, der var Billigt Cykeltøj på startlinjen for Lance.

Forbered dig på sprinten.

Der er ikke noget særligt behov for opmærksomhed på banen. Den sidste er en hurtig stor gruppe sprint.

 

Hvert afsnit af hurtigbanetoget i dette spil udførte sine egne opgaver perfekt, så Viviani kunne lancere en sprint med lethed og nemt overgå hans modstander. De gule Tour de France Cykeltrøje tilhører ham, og det er også hans første sejr i Tour de France.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 192 تاريخ : يکشنبه 12 آبان 1398 ساعت: 21:16

Gruppetidsprøven af ​​anden fase er 27,6 kilometer. Alle valg til at bære deres respektive gule Billigt Cykeltøj klar til race.

Team INEOS er det første hold til at betale. Indstil et benchmark på 29 minutter og 18 sekunder. Resultatee af kampen Groupama-FDJ og EF Education First er 28 sekunder bagud. Katusha-Alpecin, kun 25 sekunder bagved. Den populære mester CCC-holdet er 31 sekunder bagud og Team Sunweb er 26 sekunder bagud. TTT holdet Mitchelton-SCOTT er 41 sekunder bagved. AG2R er 1 minut 05 sekunder bag og Movistar er 1 minut 19 sekunder bagved.

 

Det sidste udseende af Team Jumbo-Visma. Holdet fik de bedste resultater hele vejen og til sidst førte Team INEOS i 20 sekunder og vandt renlighed. Team Jumbo-Visma vandt mesterskabet og Teunissen tilbageholdt den gule gule Tour de France Cykeltrøje. Team Jumbo-Vismas 28-punkts 58-gennemsnitshastighed nåede 57,2 km / t og skabte en ny rekord for Tour de France TTT.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 188 تاريخ : پنجشنبه 9 آبان 1398 ساعت: 20:49

Den 4. juli 2019 blev den første fase af Tour de France afsluttet. Teunissen, iført en Team Jumbo-visma Billigt Cykeltøj, slog Sagan på målstregen og vandt starten.

Den første fase var den 194,5 kilometer lange vejafdeling, der krydsede Flande og Vallonien og endelig vendte tilbage til Bruxelles for en sprint. I løbet af de første 50 kilometer går kørslen gennem de berømte stejle stejle bakker Mur de Grammont (Chapel Hill) og Bosberg, hvor klatringspunktet er sat.

 

I slutningen af ​​spillet var Matthews (Sunweb) i spidsen og blev tvunget til at åbne før tiden. Sagan fulgte og ventede på det rigtige tidspunkt, og Colbrelli var den første til at udfordre. Sagans hastighed var nok til at overtage Colbrelli, men Teunissen slog ud bag Colbrelli, kæmpede med vognen på målstregen og greb den hvide linje før Sagan! Den 27-årige hollænder vandt sin første karriere i Tour de France, mens han har gul og grøn Tour de France Cykeltrøje. Den hvide skjorte tilhører den tredje Ewan (Lotto Soudal).

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 223 تاريخ : چهارشنبه 8 آبان 1398 ساعت: 21:22

På tærsklen til Tour de France var mange berømte spillere ude af stand til at deltage i den oprindelige plan på grund af ulykker som skader og sygdomme. Froome, klædt i INEOS holdet Billigt Cykeltøj, er en af ​​dem. Han er næsten fokus for hele bilen. Froomes superhurtige nedbrud på tærsklen til den personlige prøveperiode i ringen, ser ud til at den nuværende Tour de France endnu ikke har mistet for meget i begyndelsen. På grund af denne alvorlige skade tager Froome mindst et halvt år at vende tilbage til spillet. Den femte Tour de France-mester kan kun vente til næste år. På nuværende tidspunkt er Froome blevet afladet fra hospitalet og tålmodigt venter på, at hans krop skal helbrede.

 

Froome og Sky Team er absolut de mest succesrige chauffører og hold i Tour de France i de sidste 10 år. På grund af deres monopolpræstationer vil Tour de France naturligvis tænke på Ines-holdet Team Sky Cykeltrøje frænde, fordi der er så mange mennesker som eller ikke kan lide ham, men det er sikkert, at ringetoden for en mand, der aldrig kører på hovedet for evigt vil helt sikkert være en anden måde.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 254 تاريخ : دوشنبه 6 آبان 1398 ساعت: 22:02

I 2019 blev The Tour de Suisse afholdt den 15.-23. Juni. Da kampen gik ind i fjerde etape, slog Tour de France-mesteren Thomas, iført INEOS Billigt Cykeltøj, på vejen og blev taget væk af ambulancen. Angrebet af Moholic og andre i sidste øjeblik undlod at ændre sprintens slutning. Viviani (Dekunik - Quick Step) slog succesfuldt Matthews (Sun Net) og Sagan under escort af sprinttoget.

 

I den afsluttende fase af konkurrencen blev Sustenpass lukket, og den niende fase efter omdirigering var stadig 101-kilometer Queens-scenen, der klatrede over 3.000 meter. Hugh Cassie (EF) lancerede et angreb på den første stigning, der næsten flyver fra begyndelsen til slutningen, og vandt en fantastisk sejr. Efter ni konkurrencer blev Beal, der bar en INEOS Team Sky Cykeltrøje, vandt mesterskabet.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 252 تاريخ : يکشنبه 5 آبان 1398 ساعت: 9:27

I maj i år annoncerede den tyske sprinter Marcel Kittel sin tidlige opsigelse af kontrakten med Katusha-Alpecin, fordi hans status ikke var god i denne periode, og han formåede ikke at realisere sit potentiale. Han meddelte også, at han ville suspendere sin professionelle cykelkonkurrence. Men for nylig var der nyheder om, at Jumbo-Visma-teamet taler til Marcel Kittel, og den tyske sprinter forventes at vende tilbage og tage i Jumbo-Visma Billigt Cykeltøj.

 

Merijn Zeeman, holdleder for Jumbo-Visma-holdet, arbejdede sammen med Marcel Kittel hos Giant-Alpecin-holdet. Han mener, at ansættelse af Marcel Kittel tager ud af Quick-Step Floors Cykeltrøje vil ikke være den primære sprinter af Jumbo-Visma, Dylan Groenewegen. Gøre en indflydelse I de sidste to sæsoner er "Dutch Puff" blevet en af ​​de hurtigste drivere i hovedgruppen og har vundet syv sejre i år. Ifølge Merijn Zeeman kan Marcel Kittel og Groenewegen sameksistere i holdet og spille separat, selvom Groenewegen vil spille en ledende rolle i den største konkurrence.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 172 تاريخ : چهارشنبه 1 آبان 1398 ساعت: 5:22